Блогерка з Китаю, яка живе в Україні та активно вивчає нашу мову та культуру, поділилася цікавою звичкою своїх співвітчизників, що, на її думку, є секретом їхнього довголіття.

Ця молода дівчина, відома під псевдонімом "Міс Кола", розповіла, що китайці мають звичку постійно пити гарячу воду, незважаючи навіть на спекотні літні дні. За її словами, люди вважають, що саме гаряча вода має дуже цілющі властивості. Вона прискорює обмінні процеси в організмі, допомагає виводити шкідливі речовини, покращує кровообіг та загальне самопочуття.

Окріп / фото: Freepik
Окріп / фото: Freepik

Крім того, дівчина стверджує, що регулярне вживання гарячих напоїв позитивно впливає на стан шкіри та волосся.

Особливо корисною є гаряча вода для людей, які мають проблеми зі здоров'ям. "Міс Кола" рекомендує додавати до неї різноманітні трави та ягоди, наприклад, ромашку або ягоди годжі, що теж славляться своїми лікувальними властивостями. Навіть для схуднення, за її словами, гаряча вода – чудовий помічник.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Кип'ячена вода. Фото Freepik
Кип'ячена вода. Фото Freepik

Хоча така звичка може здаватися досить дивною для українців, блогер переконана, що саме завдяки регулярному вживанню гарячих напоїв китайці можуть зберігати здоров'я та молодість навіть у досить поважному віці. Тому вона радить і своїм передплатникам звернути увагу на цю, на перший погляд, незвичайну, але справді корисну традицію.

Нагадаємо, в українські магазини завезли отруйний болгарський перець: викликає судоми та псує зір

Як повідомляв "Знай.ua", 28-річна фізично здорова дівчина закінчить своє життя евтаназією: "Я нікуди не їду..."

Знай.ua писав, цілий комплект неприємних наслідків: чому банани не настільки корисні, як здається