Як крик болю, напруга та дискомфорт у хребті стали невід'ємною частиною життя сучасної людини.

Наш сидячий спосіб життя, невірна постава під час постійного користування телефонами та комп'ютерами посилює ситуацію. Особливо гострою ця проблема постає для молодих матусь, які проводять довгий годинник з немовлятами на руках.

Біль у спині. Фото: скрін youtube
Біль у спині. Фото: скрін youtube

Досвідчена лікарка з 40-річним стажем, Світлана Іщенко, поділилася простим способом, який за лічені хвилини здатний зняти напругу у спині. Для цього знадобляться рівна пластикова пляшка, рушник та скотч. З цих матеріалів потрібно виготовити усіма їх відомий валик.

Наповніть пляшку водою, щільно закрийте її, обмотайте великим рушником 1-2 шари і зафіксуйте скотчем. Валик готовий. Лягайте на підлогу і розташуйте валик під лопатками на рівні попереку. Витягніть руки за голову так, щоб долоні торкалися підлоги. Також випряміть ноги, щоб великі пальці ніг торкалися один одного. Розслабтеся і полежіть у такому положенні 5 хвилин, після чого повільно встаньте.

Популярні новини зараз
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Біль у спині. Фото: скрін youtube
Біль у спині. Фото: скрін youtube

Лікар наголошує, що протягом півгодини не потрібно робити різких рухів. Це допомагає мені щодня почуватися у чудовій формі, адже відбувається розтягнення хребців і все приходить у норму.

Нагадаємо, 28-річна фізично здорова дівчина закінчить своє життя евтаназією: "Я нікуди не їду..."

Як повідомляв "Знай.ua", селяни продали свої бруньки за 8 тисяч гривень: пообіцяли, що вони відростуть

Знай.ua писав, як прибрати живіт і боки: просте вправу, навіть бігти не потрібно