Кожна людина в цьому світі намагається відкласти старіння "на далеку полицю", щоб якомога довше залишатися молодою. Щоб не старіти раніше, варто знати, які продукти харчування потрібно додати до свого щоденного раціону.

Про це повідомляє Business Insider.

Продукти, які продовжують молодість

Яйця

У приготованому курячому жовтку є колаген, який здатний продовжити молодість людини, і сірка, яка сприяє виробленню цієї речовини. До того ж, сірка виводить токсини з організму, які можуть знищувати колаген. Щоб підтримати необхідний рівень колагену, варто їсти по два яйця на день.

Варені яйця на столі. Фото: Pinterest
Варені яйця на столі. Фото: Pinterest

Цитрусові

До складу фруктів входить велика кількість вітаміну С, який допомагає колагену в організмі вироблятися. Щоб отримати добову норму цього вітаміну, фахівці рекомендують їсти по 2 фрукти щодня.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Банани, апельсини і мандарини. Фото: Freepik
Банани, апельсини і мандарини. Фото: Freepik

Лососева риба

Червона риба має у своєму складі жири Омега-3, цинк та інші компоненти, які сприяють виробленню колагену і роблять шкіру зволоженою. Медики радять їсти таку риби тричі на тиждень, щоб продовжити молодість і не відчувати себе старими.

Лососева риба на столі. Фото: Freepik
Лососева риба на столі. Фото: Freepik

Гарбузове насіння

Лікарі стверджують, що дуже корисним буде насіння гарбуза, жарене на пательні, адже воно має у своєму складі цинк, який, в свою чергу, уповільнює розпад білка і, тим самим, стимулює вироблення колагену. Фахівці радять їсти щонайменше 2 столові ложки цього насіння на день.

Смажене гарбузове насіння на столі. Фото: Pinterest
Смажене гарбузове насіння на столі. Фото: Pinterest

Авокадо

Авокадо має у своєму складі вітамін Е, який не дає колагену в організмі розпадатися. До того ж, жири, які містяться в цьому продукті, активізують процес вироблення колагенового білку. Медики радять вживати по половині авокадо щодня.

Авокадо на столі. Фото: Freepik
Авокадо на столі. Фото: Freepik

Нагадаємо, які продукти харчування погано впливають на серцеву систему людини.

Як повідомляли раніше, які популярні крупи вважаються найбільш корисними для здоров’я.

Як писав "Знай" раніше, що потрібно додати до кави, щоб зміцнити свою імунну систему.