У житлі можуть витати різні аромати, а більшість із них не можна назвати приємними. Наприклад, запах старості.

Він може з'явитися через давні меблі або підлогу, а також через проблеми з водопостачанням, грибком, погано просушеними речами в шафах і так далі.

Господиня в будинку, фото zbk
Господиня в будинку, фото zbk

Найчастіше звичайне прибирання не справляється з цією побутовою проблемою, тому в хід йдуть народні методи, якими користувалися наші бабусі. Кошти для видалення запаху у більшості з нас знайдуться вдома.

Прибирання в будинку, фото kakpochistit
Прибирання в будинку, фото kakpochistit

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Марганцовка

Надійний засіб, але підійде лише для темних меблів. Розчином із марганцівки необхідно протерти всі дерев'яні поверхні, а повторити через тиждень.

Лимонна кислота та оцет

Ці два помічники часто вирішують побутові питання. В даному випадку їх можна використовувати для м'яких меблів. Потрібно змішати одну чайну ложку лимонної кислоти, чайну ложку оцту, дві склянки води та одну столову ложку будь-якого миючого засобу. Піну наносимо за допомогою губки на меблі, залишаємо на 2 години, а потім обробляємо водою та щіткою.

Сода чи лимонна кислота

Нічого протирати не треба. Змішані засоби розкладіть у невеликі ємності та розставте по кутах квартири.

Сода та лимон, фото mamamoet
Сода та лимон, фото mamamoet

Оцет та ефірна олія

Завдяки маслу запах оцту пом'якшиться, а у квартирі буде свіжо. Необхідно змішати оцет, теплу воду 1:1, додайте будь-яку ефірну олію. Розчином обробити поверхні.

Нагадаємо чому не можна не витирати посуд після миття: головна помилка, якої припускаються всі.

Раніше ми повідомляли, чому європейці ходять вдома у взутті, а українці роззумаються: традиції це чи ліньки.

Також стало відомо, що експерти назвали жіночий предмет , який брудніший навіть за унітаз: ви ніколи їх не чистите.