Дачники, що мріють про кілограми соковитих огірків, можуть скористатися народними способами підгодівлі. Пропонуємо вашій увазі деякі перевірені рецепти, які варто спробувати в цьому сезоні.

Дріжджі

Приготування добрива на основі дріжджів - ефективний спосіб стимулювати ріст огірків і захистити їх від шкідників. Достатньо розчинити пачку дріжджів у 10 літрах води, настояти 3 дні в теплому місці та додати 0,5 л розчину на кущ. Повторюйте цю процедуру після кожного поливу огірків для кращого результату.

Підживлення з дріжджів, скріншот: YouTube
Підживлення з дріжджів, скріншот: YouTube

Зола

Деревна зола містить всі необхідні мікроелементи для здорового росту рослин. Ви можете використовувати її як сухе добриво або готувати настій, змішуючи з водою протягом 2 тижнів. Регулярне застосування золи забезпечить ваші огірки всім необхідним для успішного вегетаційного періоду.

Хліб

Хліб також можна використовувати як ефективне добриво для огірків. Просто замочіть буханець хліба в воді на ніч, додайте трохи йоду та розведіть з водою. Розчиніть цю суміш та обприскуйте ваші огірки для здорового росту та рясного врожаю.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Домашній хліб, скріншот: YouTube
Домашній хліб, скріншот: YouTube

Курячий Послід

Курячий послід містить багато корисних мікроелементів, які сприяють здоровому росту рослин. Зробіть настій, заливши органіку водою, і залиште на кілька годин перед поливом. Ваші огірки будуть вам вдячні за такий дбайливий догляд!

Нагадаємо, Заварку не викидай! Є дачний "фокус", який подарує багатий врожай цибулі

Раніше ми повідомляли, що Вдома будуть серйозні проблеми: які рослини в жодному разі не можна зберігати у кімнаті

Також, Прості способи, які допоможуть очистити часник без спеціальних пристроїв