Старіння - невідворотний процес, який цілком реально уповільнити. Для цього не доведеться застосовувати експериментальні препарати чи шукати міфічні "джерела молодості".

Все простіше, ніж здається – треба лише доповнити раціон одним продуктом. Про це пише Health Digest.

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube
Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

У світі, напевно, не знайдеться людини, яка не хотіла б довше залишатися молодою і не хворіти. Наука ще досягла рівня, щоб перемогти старість, але є продукт, здатний уповільнити цей процес.

Вчені називають продуктом проти старості – горіхи кеш'ю. Вони містять багато корисних елементів, зокрема магній, фосфор, марганець, цинк, а також вітаміни B6 та K.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Горіхи кеш'ю. Фото: скрін youtube
Горіхи кеш'ю. Фото: скрін youtube

Ці горіхи є чудовими джерелами білка, що відіграє важливу роль для організму. Зокрема запобігає погіршенню стану м'язів та антиоксидантів, які нейтралізують ушкодження вільних радикалів в організмі.

При правильному вживанні горіхи кеш'ю здатні знизити рівень "поганого" холестерину, який підвищує ризик захворювань серця та інсульту.

Приготування їжі. Фото: скрін youtube
Приготування їжі. Фото: скрін youtube

Звичайно, щоб максимально уповільнити старіння організму, одних горіхів може бути замало. Важливу роль грає спосіб життя і багато інших чинників. Наприклад, раціон харчування має бути збалансованим. Якщо їсти фастфуд і іноді вживати кеш'ю, то ефекту очікувати не варто.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як вершкове масло впливає на організм: правда, яку часто замовчують.

Також наш портал інформував, овочевий салат не принесе користі: лікарі пояснили, чому не можна їсти разом огірки та томати.

Крім того, ми писали, забудете про походи в аптеку: експерти назвали чай, який допоможе оздоровитись.