Кава є одним з найпопулярніших напоїв у світі. Виявляється, він здатний не тільки подарувати заряд енергії з ранку, але може використовуватися як допоміжний засіб при схудненні. Про це пише storinka.

Дієтологи заявляють, що кава може стати допоміжним засобом при схудненні. По-перше, у ній міститься кофеїн, який може придушити почуття голоду, що спростить дотримання здорової дієти.

Спорт, схуднення, фото: Знай. ua
Спорт, схуднення, фото: Знай. ua

Також кава допомагає покращити метаболізм. Коли процес перетворення їжі на енергію на піку, то організм спалює більше калорій і жиру. У результаті це полегшує завдання позбутися зайвих кілограмів.

Ще один плюс кави - вона здатна дати заряд енергії, наприклад, перед тренуванням. Чашка напою допоможе набратися сил і дотримуватися здорової дієти.

Популярні новини зараз
"Київстар" запроваджує перевірку абонентів: який документ вимагатимуть Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят Головне за 2 липня: розлучення Каменських, підвищення цін на гарячу воду, доплати пенсіонерів та мобілізація авто Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих
Показати ще

Кава, фото: Знай.ua
Кава, фото: Знай.ua

Випиваючи чорну каву, можна не боятися зайвих калорій. За словами фахівців, в одній чашці їх не більше ніж п'ять, тому жодного впливу на фігуру і вага не буде. Однак варто побоюватися різних добавок, наприклад, вершків та сиропів. Вони здатні знищити будь-який прогрес у схудненні.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, вчені знайшли, як кава може врятувати від найнебезпечнішої хвороби: ніхто й не здогадувався.

Також наш портал інформував, забудете про походи в аптеку: експерти назвали чай, який допоможе оздоровитись.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, додайте це до свого раціону, і ваш організм скаже вам "дякую"! Продукти, що допомагають скинути зайву вагу.