74-річна британська модель Норма Вільямс з Ліверпуля, хизується тим, що має рівень фізичної форми 20-річної, і поділилася своїми головними порадами, як виглядати і почуватися чудово в будь-якому віці.

За словами жінки, рівень її енергії значно зріс за останні 50 років і це спонукає жити так, як вона зараз живе. Норма говорить:

"Люди зазвичай шоковані, коли дізнаються про мій вік. Часто незнайомці зупиняють мене і ввічливо запитують про мій вік"

Нормa Вільямс. Фото Instagram
Нормa Вільямс. Фото Instagram

Про це пише видання NeedToKnow.

Популярні новини зараз
ТЦК стануть "невидимками" для ухилянтів: про які повноваження говорять F-16 для України можуть обернутися кошмаром для наших пілотів: як їм потрібно буде літати Маршрутники вирішили підняти ціни на проїзд: доведеться платити у половину більше Як уберегти новий холодильник від постійних відключень світла: запам'ятай ці правила
Показати ще

Жінка поділилася своїми правилами, що допомагають бути у такій чудовій формі.

Не рахуйте калорії

Неймовірно, але, незважаючи на свою струнку статуру, Норма клянеться, що не вважає калорії : “Кожного разу, коли ви хочете їсти, навіть якщо це відбувається безперервно – а в мене таке було! - Ви завжди повинні вибирати здоровий варіант і уникати рафінованої та солодкої їжі.

Можливо, спочатку ви набираєте вагу, вживаючи сири, хліб грубого помелу, рибу, м'ясо, горіхи, овочі, йогурти без цукру, з медом, фрукти просто подивіться, що таке здорова їжа. Але потім їжте, скільки хочете! Згодом ви побачите, що ваш апетит зменшиться, оскільки ви насичує своє тіло і почнете худнути без праці."

Нормa Вільямс. Фото Instagram
Нормa Вільямс. Фото Instagram

Знайдіть своє "магічне число"

Норма запевняє, що кожен день робить розтяжку та вправи та рекомендує вам зосередитись на досягненні мети, наприклад 20 випадів. Модель впевнена, що у кожного навіть за найщільнішого графіка знайдеться 10-15 хвилин для себе.

Вона сказала: “Щранку ви повинні робити розтяжку – у кожного є вільний час, який потрібно розподіляти з розумом. Буквально 10-15 хвилин часу щодня на вправи зроблять вас значно здоровішим. У мене є "магічне число" 50. Отже, поки я кип'ячу чайник для чаю, я зроблю 20 вправ, ще 10 після того, як налити воду в чашки, і ще 20 розтягнуся, поки роблю макіяж.

Нормa Вільямс. Фото Instagram
Нормa Вільямс. Фото Instagram

Впевненість у собі – ключова річ

Британська модель наполягає на тому, що ми завжди повинні бути трохи "егоїстами" і зосереджуватися на своєму здоров'ї та впевненості в собі, а не намагатися наслідувати інших.

Вона сказала: "Ваша самооцінка покращиться, коли ви почнете продуктивніше працювати над своїм тілом. Все залежить від того, як ти себе почуваєш, а не від того, як виглядаєш. Якщо ти почуваєшся добре, ти будеш добре виглядати! Не порівнюйте себе з якимось створеним ідеалом - це швидкий шлях до нещастя.

Нормa Вільямс. Фото Instagram
Нормa Вільямс. Фото Instagram

Спробуйте зайнятися діяльністю, яка відволікає вашу увагу від того, як ви виглядаєте, — катайтеся на конях, плавайте, навчайтеся… будь-що-будь, що дозволяє вам зацікавитися чимось іншим, крім того, як ви виглядаєте. Аура впевненості у собі, що виникає внаслідок таких занять, може бути дуже привабливою. Наголошуйте на своїй унікальності і насолоджуйтесь цим."

Нагадаємо, що навіть у 30 років ти перетворишся на бабусю: три звички, які псують шкіру обличчя.

Раніше ми повідомляли, що дівчатам розкрили ризик появи вусів після збільшення губ: як врятувати себе.