Підтримувати здоров'я судинної системи та серця вкрай важливо. Для цього слід застосовувати комплексні заходи, одним з яких може стати додавання до раціону молодої капусти. Про це пише glamour.

Фахівці заявляють, що вживання молодої капусти може дуже позитивно вплинути на здоров'я судин. Найбільш корисним продукт буде для людей віком від 50 років. Стверджується, що молода капуста здатна знизити ризик інфарктів та інсультів у цієї вікової категорії.

Молода капуста. Фото: Youtube
Молода капуста. Фото: Youtube

За словами дієтологів, молода капуста насичена органічними нітратами, які допомагають підтримувати тонус судин. Ще один бонус – овоч допомагає нормалізувати тиск.

У цьому корисні властивості не закінчуються. Зазначається, що капуста містить багато клітковини, тому її регулярне вживання допомагає позбавлятися "поганого" холестерину. Це своєю чергою підвищує прохідність судин і знижує ймовірність розвитку атеросклерозу.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Капуста. Фото: Youtube
Капуста. Фото: Youtube

Ще в молодій капусті багато вітаміну С, який загалом позитивно впливає на серце та судини. Однак лікарі попереджають, що вживати продукт варто лише у тому випадку, якщо немає жодних протипоказань.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, смачний захист від серцевих захворювань: розкрито секретні властивості популярного молочного продукту.

Також наш портал інформував, від яких продуктів потрібно відмовитись раз і назавжди через ризик діабету: це не жарти.

Крім того, ми писали, ці три крупи - запорука міцного здоров'я: додайте в раціон і організм "заспіває".