Вчені попереджають, що вживання деяких популярних напоїв може збільшити ризик проблем зі здоров'ям, зокрема, призвести до серцевого нападу. Про це йдеться на порталі woman24.

Здоров'я серця та організму в цілому залежить від багатьох факторів, але важливим є раціон харчування. Важливо стежити не тільки за їжею, але й напоями. За словами дослідників, деякі улюблені напої можуть призвести до непоправних наслідків.

Шкідливі напої. Фото: скрін youtube
Шкідливі напої. Фото: скрін youtube

Газовані напої

Солодкі газовані напої становлять серйозну небезпеку для організму через високий вміст цукру. Постійне вживання таких напоїв може збільшити ризик серцевих захворювань та призвести до серцевого нападу.

Кава

Чашка кави з ранку не завдасть шкоди, проте якщо в день випивати по шість чи сім порцій напою, то існує ризик підвищення кількості жирів у крові, що загрожує неприємними наслідками для серця.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонерам почали повертати "оновлені" виплати: у ПФУ визнали помилку Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження
Показати ще

Кава, фото: Знай.ua
Кава, фото: Знай.ua

Молочні коктейлі

У таких напоях міститься багато цукру, а також насичених жирів. Зловживання молочними коктейлями також не найкраще позначиться на здоров'ї серця.

Також вчені закликають звести до мінімуму споживання алкогольних напоїв та енергетиків. Вони шкодять серцю навіть сильніше, ніж вищезазначені.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, вашій шевелюрі заздритиме: які продукти знижують ризик облисіння.

Також наш портал інформував, смачний захист від серцевих захворювань: розкрито секретні властивості популярного молочного продукту.

Крім того, ми писали, ці три крупи - запорука міцного здоров'я: додайте в раціон і організм "заспіває".