Багато людей у ​​прагненні схуднути відмовляються від їжі після шостої вечора і лягають спати голодними. Експерти вважають, що це неправильно. Мало того, рекомендують їсти незадовго до сну, але лише певні продукти. Про це пише novosti24.

Американські фахівці з'ясували, що деякі продукти не шкодять здоров'ю, якщо вживати їх незадовго до сну. Щобільше, така їжа запускає процеси, що сприяють зниженню ваги.

Нічний перекус. Фото: скрін youtube
Нічний перекус. Фото: скрін youtube

За словами експертів, 30 грамів білка за 30 хвилин до нічного відпочинку допомагають запустити процес схуднення. У вечірній час дуже корисно їсти кисломолочний сир – він прискорює обмін речовин та позитивно впливає на здоров'я серця.

Дуже допоможете організму, якщо додасте до вечірнього перекушування зовсім небагато горіхів, багатих на вітамін Е, магній і селен. Перед сном також рекомендується вживати моцарелу. У продукті багато білка та вітаміну D.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Приймання їжі. Фото: скрін youtube
Приймання їжі. Фото: скрін youtube

Ще хороше перекушування незадовго до сну - сир тофу. У його складі немає шкідливого холестерину, тому за здоров'я та фігуру можна не хвилюватись. А ось організм отримає такі необхідні кальцій і залізо, якими багатий цей сир.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше портал Знай повідомляв, метеозалежним на замітку: який чай допоможе вгамувати головний біль - хороша альтернатива таблеткам.

Також наш портал інформував, неприємні наслідки гарантовані: які продукти небезпечно поєднувати зі смаженою картоплею.

Крім того, ми писали, гречка секрет довголіття? Дієтологи розповіли невідомі факти про популярну крупу.