Дієтологи попереджають, що постійне вживання деяких популярних продуктів може призвести до скорочення тривалості життя. Щоб уникнути хвороб, експерти радять змінювати харчові звички. Про це пише ua-novosti.

Їжа, яку ми цінуємо за неперевершений смак, насправді може призвести до розвитку небезпечних захворювань, зокрема серцевого нападу. Отже, на довге та здорове життя можна не сподіватися.

Смажена картопля. Фото: скрін youtube
Смажена картопля. Фото: скрін youtube

До небезпечної їжі фахівці відносять практично все смажене - курка чи картопля однаково небезпечні і можуть сильно нашкодити не лише фігурі серцю. Ризик ішемічної хвороби зростає, якщо вживати такі страви найчастіше одного чи двох разів на тиждень.

Газовані напої тішать наші рецептори, але гублять організм. Вони шкідливі для зубів, травної системи та навіть серця. Щоб уникнути серйозних проблем, краще обмежити споживання таких напоїв до кількох разів на тиждень.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Прийом їжі. Фото: скрін youtube
Прийом їжі. Фото: скрін youtube

Чимало небезпеки для здоров'я таїть у собі оброблене м'ясо. Наприклад, бекон чи сосиски, які вживаються на щоденній основі – пряма дорога до серцевого нападу.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, метеозалежним на замітку: який чай допоможе вгамувати головний біль – хороша альтернатива таблеткам.

Також наш портал інформував, неприємні наслідки гарантовані: які продукти небезпечно поєднувати зі смаженою картоплею.

Крім того, ми писали, гречка секрет довголіття? Дієтологи розповіли невідомі факти про популярну крупу.