Напевно, кожна людина стикається із проблемами зі сном. Деколи доходить до того, що доводиться приймати снодійні препарати, щоб хоч трохи відпочити. Втім, існує альтернатива аптечним засобам. Про це пише pixelinform.

Коли турбують проблеми зі сном до раціону слід включати не снодійне, а деякі продукти харчування. Британські експерти з'ясували, що легкий перекус перед сном може допомогти швидше розслабитися і "відключитися".

Нічний перекус. Фото: скрін youtube
Нічний перекус. Фото: скрін youtube

Так незадовго до нічного відпочинку можна з'їсти банан. У цьому фрукті багато корисних речовин, зокрема калій та магній, які сприяють розслабленню. Також у банані є амінокислоти, які виробляють гормони спокою.

Невелика жменя мигдалю може подарувати спокійний сон. Горіхи за бажання можна поєднати з медом і молоком і вийде прекрасний полуденок.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Сон. Фото: скрін youtube
Сон. Фото: скрін youtube

За словами експертів, мигдаль містить магній і білки, які підтримують нормальний рівень цукру під час сну, а також допомагають вийти з активного циклу і переводять організм у режим відпочинку.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ці продукти запускають процес схуднення: можна їсти навіть перед сном.

Також наш портал інформував, неприємні наслідки гарантовані: які продукти небезпечно поєднувати зі смаженою картоплею.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, метеозалежним на замітку: який чай допоможе вгамувати головний біль - хороша альтернатива таблеткам.