Морозиво, особливо у спекотну погоду, люблять і дорослі, і діти. Однак не всі замислюються, що улюблений десерт може завдати шкоди організму. Якими проблемами може нагородити продукт, пише портал zhenskiy.

В адекватних обсягах морозиво не завдасть непоправних наслідків здоров'ю, проте переїдати десертом не рекомендується.

морозиво, скріншот з відео
морозиво, скріншот з відео

Експерти попереджають, що деякі види морозива містять багато насичених жирів, які здатні підвищити рівень поганого холестерину і тим самим збільшити ризик розвитку захворювань серця.

Також негативні наслідки від морозива – зайва вага. У продукті багато цукру і навіть 500 грамів продукту на тиждень обернуться зайвими кілограмами. Ще через морозиво може накопичуватися вісцеральний жир, нерідко в артеріях, а це загрожує діабетом 2 типу, хворобами серця та онкологією.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Морозиво, скріншот: YouTube
Морозиво, скріншот: YouTube

Крім того, фахівці зазначають, що надмірне споживання морозива може знизити кількість корисних бактерій у кишечнику та збільшити кількість шкідливих. Це не найкраще позначиться на роботі травної системи.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, який хліб корисніший і чому: тим, хто худне, легко розібратися.

Також наш портал інформував, цілий комплект неприємних наслідків: чому банани не настільки корисні, як здається.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, метеозалежним на замітку: який чай допоможе вгамувати головний біль – хороша альтернатива таблеткам.