Монтажна піна - засіб універсальний і використовується при виконанні різних ремонтних робіт. Але є в неї і свої недоліки – якщо потрапить у не призначене місце, то прибрати сліди буде непросто, але можливо. Про це пише ua-novosti.

Монтажна піна є незамінним помічником при установці вікон і дверей, а також допомагає забезпечити теплоізоляцію або вирівняти різного роду поверхні.

Монтажна піна. Фото: скрін youtube
Монтажна піна. Фото: скрін youtube

Але якщо монтажна піна потрапляє, наприклад, на нові двері й встигає застигнути, то безслідно прибрати її дуже непросто. Однак зневірятися не варто, адже існує хитрість, яка допоможе вирішити таку неприємну проблему.

Фахівці рекомендують звернути увагу на аптечний засіб – димексид. Воно здатне значно спростити завдання, якщо піна застигла в недозволеному місці.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Монтажна піна. Фото: скрін youtube
Монтажна піна. Фото: скрін youtube

Рідину слід нанести на забруднену ділянку за допомогою пензлика і дати трохи часу, щоб вона подіяла. Після цього слід озброїтися губкою та жорсткою стороною приступити до видалення плями.

Працювати слід обов'язково у рукавичках. Ще рекомендується попередньо на малопомітній ділянці перевірити, як відреагує поверхня на димексид.

Раніше портал Знай повідомляв, більше ти не соромитимешся свого туалету: хитрі способи "видалення" жовтизни з унітазу.

Також наш портал інформував, не поспішайте викидати: як банани, що переспіли, допоможуть у домашніх справах – цікаві хитрощі.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, чи закінчилися капсули та порошок? Робимо гель для прання в домашніх умовах, від плям не залишиться і сліду.